Miten valita hyviä pellettejä?


Keromme teille miten voi määrittää pellettien laatua. Tämä on muuten yksi tärkeimmistä kysymyksistä ostaessasi pellettejä. Päivittäin saamme kyselyjä pellettien laadusta ja tässä on m...

Keromme teille miten voi määrittää pellettien laatua. Tämä on muuten yksi tärkeimmistä kysymyksistä ostaessasi pellettejä. Päivittäin saamme kyselyjä pellettien laadusta ja tässä on muutamia vastauksia.

  •  Korkealaatuisen pellettin pinta on sileä ja kiiltävä, siinä ei ole pitkittäisiä halkeamia. Tämä osoittaa, että pelletti on valmistettu oikeassa lämpötilassa ja pelletti sisältää ligniininiä, joka on luonnon tuote. Eli lyhyesti kiiltävä ja sileä pinta tarkoittaa, että valmistuprosesissa ei ole käytetty sidosaineetta tai liimaa.

  • Pellettien halkaisija ei saa olla liian suuri. Ihannetapauksessa se on 6-8 mm. On myös otettava huomioon, että liian suuret pelletit kuluttavat kattilan tai takan osia nopeammin ja pelletti, jossa on pieni halkaisija murenevat.

  • Kun ostat pellettejä, yritä katkoa pelletti - mitä vaikeampaa se on, sen parempi.

  • Pelletit tuoksuu sille puulle, josta ne on tehty, tai ei vältämättä tuoksu lainkaan. Kuitenkin sinun pitäisi tietää, että ajan kuluessa, pelletit imevät kosteutta ja hajuja.

0 0
Feed